Общо обяви: 174 Общо потребители: 75561

Качества, които не могат да се имитират

Някои хора може да продават и на по-ниски цени от предлаганите от вас, може би с повече превземки и умело обслужване и възможно е и при по-добро местоположение.

Но може да им липсва нещо, над което имате истински и пълен монопол – вашата личност и всичко, свързано с нея.

Артистичност, находчивост, дух, идеи, търговски нюх, сърдечност, готовността да си счупите врата, за да изпълните нечие особено желание. Това са само няколко от компонентите на вашата личност, чрез които можете да отстраните купища от конкурентите по своя път. Подражавайте на успелите.

„Оригиналността е чудесна скъпоценност и все пак мнозина, които я носят, умират като бедняци.“

В бизнеса важна е идеята, която върши работа, и няма никакво значение дали тя е стара като света или съвсем нова.

Защо да рискувате притежанието си по някакъв пионерски неопитван метод, когато други може да са изхарчили милиони, за да определят правия път?

Може да играем на сигурно с методи, които са били изпробвани в действие. Това е и една от причините лицензният(франчайзинга) бизнес да е толкова популярен и ефективен.

Един изключително преуспял публицист караше своите секционни шефове да „вървят от познатото към познатото вместо от познатото към непознатото“ по простата причина, че от десет нови опита само един може да се окаже златоносен, докато другите девет са провал.

Говорейки изобщо, времето за проби настава, след като сте събрали някакъв капитал за експерименти.

Търговски книжа, правителствени и частни изследователски институти , докладите на Търговската камара, разкрития на споразумения или съглашения, семинари и много други източници могат да ви дадат неочаквани късмет чрез, приложими, проверени, слабо рискови методи. Ползвайте ги. Защо да харчите пари за несигурни идеи?

Добавена на от:

Етикети: , , ,

126 Общо преглеждания, 1 за днес

BG Naemi
5.0/35/5

  

Сходни новини

Реклама

Вашият коментар

ВИП обяви

Пътна помощ Купува-Продава

Обяви за работа

  • Работа търси-предлага Открийте новите попълнения за вашият екип, като публикувате обява в нашата нова категория ...